top of page

Alfa klasės mokinės atsiliepimas apie virtualias pamokas (II)

Kaip vertinamos virtualios pamokos Alfa klasėje tarp moksleivių?


Abejojantiems šių pamokų nauda ir vis dar svarstantiems, ar verta tokiu metu ieškoti papildomos pagalbos, dalijamės mokinės Žanetos atsiliepimu apie savo patirtį:


„Mokytis niekada nėra vėlu. Išbandyti naują mokymosi būdą – taip pat. Savo laiku nelaikiusi matematikos bei istorijos egzaminų sugalvojau juos išlaikyti dabar. Tačiau pirmiausia jiems reikėjo pasiruošti. Faktas, kad viena to nebūčiau padariusi, nes visos žinios liko kažkur seniai 12-toje klasėje. Tad prasidėjo savo sritį išmanančių dėstytojų paieškos. Ir štai rekomendacijų pagalba atradau „Alfa klasę“. Šioje mokykloje mano kelionė prasidėjo rugsėjo mėnesį. Čia pasirinkau matematikos gyvas bei istorijos- virtualias pamokas. Iki tol niekada nebuvau bandžiusi virtualių pamokų, tačiau vos pabandžiau, iškart supratau, jog matematiką mokysiuosi tokiu pačiu būdu. Kodėl priėmiau tokį sprendimą?



Mokytis galiu bet kuriame pasaulio kampelyje, nes viskas ko reikia yra nešiojamame kompiuteryje.

Ogi todėl, kad čia dirbantys, savo darbą išmanantys dėstytojai puikiai moko ir perteikia žinias net ir nuotolinio mokymo metu. Jų paruošta medžiaga yra lengvai prieinama bet kuriuo metu. Pamokos vyksta man patogiu metu ir jas labai lengva suderinti, o prireikus ir perkelti. Kadangi esu iš kito miesto nei yra Alfa klasė - man nereikia į ją važiuoti. Taip aš sutaupau savo laiką, kas, manau, šiais laikais, ypač dirbančiam, žmogui labai svarbu. Mokytis galiu bet kuriame pasaulio kampelyje, nes viskas ko reikia yra nešiojamame kompiuteryje. Dėkodama savo dėstytojoms, jų žinioms bei pastangoms galiu pasakyti tik tiek, kad kai nori- viskas yra įmanoma ir mokytis niekada nebūna vėlu. Taip pat kviečiu išbandyti virtualias pamokas, bei atrasti jų teigiamas bei stipriąsias puses."

bottom of page