top of page

Alfa klasės mokinės sėkmės istorija: Dominyka

Kiekviena Alfa Klasės moksleivio sėkmės istorija yra unikali. Nebūtinai sėkmę matuosime 10-tukais ar 100-tukais, juk didžiausias pasiekimas gali būti ir ilgai nesuprasto dalyko „perkandimas“. Fizikos korepetitorius Kasparas ir jo mokinė Dominyka kartu pasiekė, jog mergina be baimės keliavo į egzaminą, nors bendroms pamokoms skyrė vos savaitę!



Niekada nemaniau, kad per šiek tiek daugiau nei septynias dienas sugebėsiu išmokti, suprasti ir pritaikyti tiek daug naujų žinių, kurių negavau per šešis metus, lankydama fizikos pamokas.


"Mes visi esame žmonės ir tai yra natūralu, kad negalime žinoti ir mokėti visko. Todėl kreipiausi pagalbos į Alfa klasę, nes uždelsiau su pasiruošimu egzaminams. Labai džiaugiuosi, kad susipažinau su mokytoju Kasparu. Nors man niekada netrūko motyvacijos mokytis ar siekti aukštų rezultatų, jaučiant didelį spaudimą iš mokytojų, norą „pavaryt" per visus egzaminus pakeitė baimė ir nerimas. Kasparas ne tik sugebėjo grąžinti mane į realybę ir leisti suprasti, kad tik aš atsakinga už tai, ką nusinešiu į egzamino patalpą, bet ir per savaitę pakartoti ir padėti suprasti fizikos pagrindus. Niekada nemaniau, kad per šiek tiek daugiau nei septynias dienas sugebėsiu išmokti, suprasti ir pritaikyti tiek daug naujų žinių, kurių negavau per šešis metus, lankydama fizikos pamokas. Be visų fizikos apibrėžimų, skaičiavimų ir formulių, Kasparas mane išmokė taisyklingai mokytis - pačiai ieškoti atsakymų, o ne laukti, kol mokytojas parodys pirštu."

bottom of page