top of page

Alfa klasės mokinio sėkmės istorija: Elijas

Dalinamės dar viena Alfa Klasės mokinio sėkmės istorija. Šį kartą apie bendrus darbo su istorijos mokytoja Liveta vaisius pasakoja mūsų mokinys Elijas:


„Valstybinį istorijos egzaminą laikiau kiek kitomis aplinkybėmis negu dažnas moksleivis. Studijuodamas universitete nusprendžiau keisti studijų kryptį, tad nutraukiau programą ir metus niekur nesimokiau. Kadangi mokykloje nesirinkau laikyti istorijos egzamino ir dalyką mokiausi B lygiu, šiuos metus dalinai paskyriau pasiruošimui jį išlaikyti bei perstoti į programą, kuriai svarbus šio egzamino balas.



Be jokių problemų karantino metu pavyko pasiruošti egzaminui nuotoliniu būdu ir gauti nepriekaištingą rezultatą, net ir per tris mėnesius mokymosi su Livetos pagalba.


Alfa Klasėje pradėjau mokytis iki egzamino likus trim mėnesiams, o iki tol ruošiausi savarankiškai. Istorijos mokytoja Liveta padėjo peržvelgti sudėtingesnes temas, aptarti atliktas užduotis taip, kaip jas vertintų egzamino tikrintojai. Tai suteikė daug pasitikėjimo einant į egzaminą, kadangi supratau vertinimo procesą ir buvau užtikrintas savo žiniomis. Be jokių problemų karantino metu pavyko pasiruošti egzaminui nuotoliniu būdu ir gauti nepriekaištingą rezultatą, net ir per tris mėnesius mokymosi su Livetos pagalba."

bottom of page