top of page

Alfa klasės mokinio sėkmės istorija: Justas

Svarstantiems dėl savo studijų krypties ir ar verta rinktis papildomą ugdymą, siūlome susipažinti su Alfa Klasės mokinio Justo Švagždžio sėkmės istorija:


„Prasidėjus paskutiniems mokslo metams nežinojau, ką norėčiau studijuoti pabaigęs mokyklą. Žinojau tik tiek, kad studijų kryptis bus susijusi su biologija arba fizika. Biologija sekėsi visai neblogai, todėl pagalbos mokantis nereikėjo. Vis dėlto fizika sekėsi gerokai sunkiau, o norint įstoti į valstybės finansuojamą vietą reikia ir matematikos, kuri taip pat sekėsi prasčiau negu norėjau, egzamino. Pradėjau ieškoti pagalbos ir vienas iš pirmų variantų buvo Alfa Klasė. Čia aš susipažinau su mokytojais Andriumi (matematika) ir Elena (fizika).



Abu mokytojai padėjo pastebėti mano daromas klaidas bei suprantamai išaiškino temas, kurios iki tol man buvo itin sudėtingos.


Abu mokytojai padėjo pastebėti mano daromas klaidas bei suprantamai išaiškino temas, kurios iki tol man buvo itin sudėtingos. Turbūt sunkiausia ruošiantis egzaminams buvo sąžiningai prisėsti ir pasimokyti, o ypač birželio mėnesiui artėjant link pabaigos, kai parašytų egzaminų buvo dar labai nedaug. Nors egzaminus parašėm gerokai vėliau negu yra įprasta, visgi aš manau, kad kartu su Alfa Klasės pedagogų pagalba pasiekiau pakankamai aukštų rezultatų, kurie leistų man įstoti į neurobiofizikos studijų programą."

bottom of page