top of page

Pristatome mokytoją: Paulius

Pristatome Jums neseniai prie Alfa klasės bendruomenės prisijungusį fizikos ir matematikos mokytoją Paulių!


Fizikos ir matematikos mokytojas

„Sveiki! Esu Paulius, Alfa klasės fizikos ir matematikos mokytojas. Šiuo metu Vilniaus universitete Fizikos fakultete studijuoju taikomąją fiziką, taip pat esu pasirinkęs gretutines pedagogikos studijas. Būdamas moksleivis aktyviai dalyvaudavau įvairiose olimpiadose, esu dalyvavęs tarptautinėje fizikos olimpiadoje (IPhO) Izraelyje, kur gavau pagyrimo raštą, o tarptautinėje jaunių gamtos mokslų olimpiadoje (IJSO) Indonezijoje laimėjau bronzos medalį. Taip pat esu papildomo ugdymo mokyklos „Fizikos olimpas“ alumnas.



Fizika ir matematika – estetinis grožis

Fizika ir matematika man visada buvo įdomūs mokslai, nes jie padeda suprasti mus supantį pasaulį, o šiuose moksluose naudojami mod


eliai, tam tikru tikslumu aprašantys gamtą, pasižymi ir estetiniu grožiu. Man patinka mokyti kitus žmones, suteikti jiems naujų žinių, skleisti šviesą. Kaip mokytojas esu gana lankstus žmogus, todėl galiu prisitaikyti prie skirtingų mokinių poreikių, pamokas stengiuosi padaryti įdomias ir prasmingas. Laisvalaikiu mėgstu žiūrėti siaubo, fantastinius ir distopinius filmus. Esu didelis metalo fanas, taip pat mėgstu klausyti eksperimentinės, klasikinės ir kitokios muzikos, laisvalaikiu ir pats mėgstu kurti muziką.”




bottom of page