top of page

Susipažinkite - naujoji Alfa klasės mokytoja Gabija

„Sveiki! Esu Gabija, naujoji lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja „Alfa klasėje“, kurioje mokau 9-12 kl. moksleivius. Lietuvių kalba mano gyvenime užima svarbią vietą nuo pat vaikystės, esu įvairių meninio rašymo konkursų laureatė, olimpiadų prizininkė. Baigiau Joniškio „Aušros“ gimnaziją, mano lietuvių k. ir literatūros egzamino rezultatas – 95 balai, tad iki išsvajotojo šimtuko pritrūko tik sėkmės.




Šiuo metu nuotoliniu būdu studijuoju fotografiją (menų bakalaurą) „British Academy of Photography”. Kūryba – dar viena mano gyvenimo aistra. Esu parengusi ne vieną fotografijų parodą, „Kūrybingumo mokyklos” respublikiniame konkurse tapau III vietos laureate, todėl ir mano pamokose kūrybiškumo tikrai netrūksta. Jį išnaudoju pateikdama įvairių gyvenimiškų pavyzdžių, įsimenančios vizualios medžiagos ar netgi sukurdama asmenybės testą iš kūrinių veikėjų paveikslų.


Į mane kreiptis gali ne tik tie, kurie nori „susidraugauti” su lietuvių kalba bei literatūra, pasiruošti PUPP ar VBE, bet ir tie, kurie siekia sužibėti olimpiadose. 2019 metais respublikinėje lietuvių kalbos ir literatūros olimpiadoje pelniau bronzos medalį, tad tikrai galiu padėti pasiekti aukštų rezultatų.“






bottom of page