top of page

Partnerystė su IKI




Nuo šiol mokslo vaisius auginsime ir raškysime kartu su IKI – vienu iš didžiausių ir inovatyviausių prekybos tinklų Lietuvoje!


Jau 30 veiklos Lietuvoje metų IKI į šalies mažmeninės prekybos rinką nuosekliai neša naujoves: pirmasis parduotuvėse pradėjo kepti šviežius kruasanus ir prancūzišką batoną, atidarė pirmąsias autonomines parduotuves Baltijos šalyse ir pasiūlė pirkėjams visiškai naują apsipirkimo galimybę, taip pat Vilniuje kartu su „LastMile“ pradėjo naują prekių pristatymo erą – pirkinius išvežioja autonominiai automobiliai.




Būtent inovatyvumas ir buvo pagrindinė savybė, paskatinusi bendradarbiavimą šioje partnerystėje. Alfa klasė, kaip švietimo ugdymo įstaiga, taip pat nuolatos ieško būdų, kaip švietimą šalyje padaryti paprastesnį ir lengviau prieinamą kiekvienam – nepriklausomai nuo jo galimybių. Šios partnerystės pagrindinis tikslas ir bus didinti švietimo prieinamumą visoje Lietuvoje. IKI tiki mokslo svarba, tai persipina ir su Alfa klasės vertybėmis. Todėl bendradarbiaudami su IKI sieksime edukuoti kuo daugiau Lietuvos moksleivių.


Partnerystės metu bus suteikiamos įvairios nuolaidos IKI klientams, o pirmoji nuolaida jau čia - kiekvienas IKI lojalumo kortelės turėtojas Alfa klasės paslaugas galės išbandyti nemokamai! Viskas, ką reikia padaryti, tai registracijos metu administracijai pateikti savo kortelės kodą.



Dėl daugiau informacijos sekite mus socialiniuose tinkluose:




bottom of page