top of page

PRADEDAME PARTNERYSTĘ SU VAGOS KNYGYNŲ TINKLU



Nepaprastai džiaugiamės galėdami pranešti, kad Alfa klasė tampa didžiausio Lietuvoje knygynų tinklo – VAGOS – partnere!


Suvienytos meilės knygai ir įvairaus amžiaus žmonių švietimui, nusprendėme keliauti kartu bendro tikslo link – skatinti savišvietą bei knygų skaitymą, ypač tarp jaunimo. Įvairių mokslinių tyrimų įrodyta, kad skaitymas lavina gausybę gebėjimų – pvz., formuoja platesnį žodyną, gerina atmintį, padeda sklandžiau dėstyti mintis. Tikimės, jog bendradarbiavimas pagerins Lietuvos mokinių ugdymo(si) kokybę, suteiks daugiau sąlygų mokytis linksmu ir įdomiu būdu bei paskatins domėtis mokslo pasauliu ne tik mokykloje, bet ir laisvalaikiu.


Kaip mes to sieksime?


Alfa klasės mokinių ir jų tėvų lauks kruopščiai atrinktos, ypatingos VAGOS knygų ir edukacinių priemonių rekomendacijos. Taip užtikrinsime, kad modernus ir naujausiais moksliniais tyrimais grįstas ugdymas nesibaigs išėjus iš Alfa klasės pamokų ribų, bet galės tęstis ir neformalioje aplinkoje – į rankas pasiėmus VAGOS ekspertų siūlomą knygą ar pratybas bei su šeima ar draugais renkant mokomąsias dėliones ir konstruktorius. Visas rekomenduotas prekes bus galima rasti net 32 VAGOS knygynuose visoje Lietuvoje ir internetiniame knygyne.


Be kita ko, apsipirkusieji VAGOS knygynuose galės patikrinti savo žinias specialiai sudarytame klausimyne ir laimėti nemokamą pasirinktos disciplinos pamoką Alfa klasėje. VAGOS klientų lauks Alfa klasės nuolaidos ir galimybė norimus leidinius įsigyti pigiau.


Kviečiame sekti tolimesnes naujienas apie Alfa klasės ir VAGOS siūlomas akcijas ir bendrai kuriamą edukacinį turinį vaikams, paaugliams, jų tėvams ir suaugusiems!


Dėl daugiau informacijos sekite mus mūsų socialiniuose tinkluose:




bottom of page