top of page

PARTNERYSTĖ SU VERO CAFE



Džiaugiamės galėdami pranešti apie naujos draugystės pradžią – papildomo ugdymo akademija Alfa klasė ir kavinių tinklas Vero Cafe vienija jėgas ir skelbia bendrą projektą!


Pasitikdamos naujus mokslo metus, Vero Cafe drauge su Alfa klase kviečia pažinti ir kavos, ir mokslo pasaulį ir nenustoti tobulėti – juk lavinimasis gali vykti ne tik mokyklos suole, bet ir netradicinėse erdvėse, tokiose kaip kavinė.


Neretai jauną, besimokantį žmogų galime sutikti su kavos puodeliu rankoje ir nešiojamu kompiuteriu užantyje. Šį moksleivio portretą piešia greitas XXI amžiaus gyvenimo tempas, kuomet tarp užduočių gausos ir nestojančio laiko norisi akimirkai atsikvėpti ir skirti laiko ne mažiau už mokslą svarbiam ryšiui su savimi, draugais ir bendraklasiais.


Ką ši partnerystė suteiks Jums?


Nuo šiol Vero Cafe klientai, pirkdami kavą kavinėse arba į namus, galės pasinaudoti išskirtiniais mokslo metų pradžios pasiūlymais, paruoštais kartu su Alfa klase, taip pat mūsų partneriai suteiks specialias nuolaidas Alfa klasės klientams savo produkcijai įsigyjant prekes elektroninėje parduotuvėje. Be to, nuo rugpjūčio 28 dienos Vero Cafe šiai partnerystei paruošė dedikuotą Meteoro frape kavą, kuria pasimėgauti galėsite visą savaitę. Alfa klasė savo ruožtu kviečia Vero Cafe klientus skenuoti QR kodą, kurį rasite kavinėse, ir dalyvaujant interaktyviame žaidime laimėti pirmąją nemokamą pamoką!


Raginame nepraleisti išskirtinai Alfa klasės ir Vero Cafe klientams skirtų pasiūlymų bei pasinerti į mokslo bei kavos atradimų pasaulį!





Dėl daugiau informacijos sekite mus mūsų socialiniuose tinkluose:


bottom of page